Kaaskoekjes
van bakker Hans Mulder uit Oldenzaal
- lekker bros
- met Goudse kaas
- ambachtelijke bakker
Hans Mulder maakt kaaskoekjes van échte oude Goudse kaas. Door het specifieke bakproces en het laten rusten van het korstdeeg ontwikkelt zich de unieke kaassmaak en de karakteristieke open en gelaagde structuur van deze kaaskoekjes.
De kaas wordt verwerkt en gemengd met een aantal grondstoffen waaronder zout, dat wordt gebruikt voor de smaak en de houdbaarheid. Na het mengen wordt het kaasmengsel afgewogen en worden er bollen van gemaakt die minimaal 5 dagen moeten rijpen om een goede smaak te verkrijgen voordat het deeg er bijgevoegd wordt. Dit mengsel gaat in de koelcel en wordt de volgende dag gesneden en gebakken. Het snijden is eigenlijk het enige dat machinaal gebeurt om de kaaskoekjes zo constant mogelijk te krijgen. Na het snijden worden de kaaskoekjes direct gebakken.
Herkomst
De Goudse kaas waarmee Hans Mulder zijn kaaskoekjes bereid is Hollandse kaas.
Ingrediënten en voedingswaarden
Ingrediënten: tarwebloem [GLUTEN], 30% gerijpte Goudse kaas 48+ [MELK], plantaardige vetten (palm, kokos), plantaardige olie (raapzaad), zout.
Bekijk onze andere producten
Pagina’s
Contact
T 0800- 8264457 (gratis)
E info@streekselecties.nl
I www.streekselecties.nl
GIJS streekproducten is een initiatief van StreekSelecties
StreekSelecties richt zich op de ontwikkeling en distributie van bijzonder lekkere producten van Nederlandse bodem. StreekSelecties maakt deze producten toegankelijk voor een breder publiek via supermarkt, boerderijwinkel, hotellerie en horeca.