boeren leverworst
- traditionele bereiding
- volgens natuurlijk slagersrecept
Limbureg recept
In de slagerij van Marcel Maas maken ze deze leverworst met Limburg recept.
Ingrediënten & voedingswaarden
Ingrediënten: varkensvlees* (35%), varkenslever* (33%), varkensvet* (15%), EI*, ui, tarwezetmeel (GLUTEN), zout, antioxidant (E300, E301), specerijen, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E250), water, zuurteregelaar (E267, E575), glucosestroop, kruiden, suiker, stabilisator (E451, E450), dextrose, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (koolzaad, maïs), gistextract. *= Beter Leven keurmerk 1 ster
* 1 ster beter leven
Voedingswaarden per 100 g: Voedingswaarden per 100 g: 1140 kJ/275 kcal, vetten 21,9 g, waarvan verzadigd 8,4 g, koolhydraten 4,1 g, waarvan suikers 0,7 g, eiwitten 14,8 g, zout 2,16 g.
Na openen beperkt houdbaar.
Allergenen: EI, GLUTEN
Bekijk onze andere producten
Pagina’s
Contact
T 0800- 8264457 (gratis)
E info@streekselecties.nl
I www.streekselecties.nl
GIJS streekproducten is een initiatief van StreekSelecties
StreekSelecties richt zich op de ontwikkeling en distributie van bijzonder lekkere producten van Nederlandse bodem. StreekSelecties maakt deze producten toegankelijk voor een breder publiek via supermarkt, boerderijwinkel, hotellerie en horeca.