Jolijn Bleijlevens

Slager Jolijn Bleijlevens uit het Limburgse Simpelveld

Maaltijdsalades heerlijk bij lunch, maaltijd, barbecue of buffet!

Jolijn staat al van kleins af aan in de slagerij waar ze de slagerskunsten van haar vader Alex afkeek.

Nu maakt ze in de Slagerij van Van Melik in hun onlangs nieuwgebouwde productiekeuken de lekkerste koude salades.

Limburgers zijn echte Bourgondiërs en weten als geen ander dat alleen de allerbeste grondstoffen zorgen voor de allerbeste smaak.

Ooit gehoord van “Kouw Sjotel” ?

De slagers rundvleessalade van Jolijn is nog echt naar limburgs recept, “Kouw Sjotel” wordt in Limburg van oudsher gegeten bij feestelijke aangelegenheden. De salade wordt rijk gevuld met rundvlees dat een hele nacht in bouillon gegaard is om de juiste malsheid en smaak te bereiken. Verder bevat de salade stukjes aardappel, zilveruitjes, augurk, doperwtjes, groente macedoine, weinig mayonaise en vooral heel veel smaak!

Macaronisalade uit Limburg?

De Macaronisalade zette Van Melik als producent op de Limburgse op de kaart. Gekookte pasta, rijk gevuld met reepjes Limburgse achterham, ananas, uitjes, augurkjes en een lichte friszoete mayonaisedressing. Hier kun je letterlijk van blijven eten.

Bekijk onze andere slagers