Paul Krekels

Slager Paul Krekels uit Hoensbroek

Echt alle smaak blijft behouden door dit proces

Paul is sinds jonge leeftijd kind aan huis bij slagerijen. Niet verwonderlijk gezien zijn vader en opa hem de liefde voor het vak van generatie op generatie hebben doorgegeven. Paul heeft het vak geleerd in de praktijk, door het te ‘stelen’ met zijn ogen. Nu maakt Paul in de onlangs nieuwgebouwde productiekeuken de lekkerste stamppotten en is hij een van de smaakmakers binnen het bedrijf.

De smaak van vroeger met de uitdagingen van vandaag.
Het geheim van stamppotten van Paul is: Langzaam garen in de verpakking

Een stamppot wordt normaal gesproken “kapot” gekookt, maar Paul ontdekte dat een stamppot zich uitstekend leent om lekker langzaam te garen in de verpakking. Naast behoud van smaak en kleur ontstaat dan als van zelf ook een goede houdbaarheid.

Voordelen van grondstoffen garen in de verpakking
Er gaat geen smaak “de lucht in” en deze wordt volledig behouden in het product.
Zoveel smaak kun je zelfs thuis door zelf vers te bereiden niet overhouden!
De smaak “verwatert” niet. (wij voegen geen vocht toe omdat het niet weg kan tijdens het garen).

Haal stamppot uit de verpakking en verwarm in een pan of in de magnetron in een geschikte magnetronschaal.

Bekijk onze andere slagers