Brood van Geert Sijtsma
Geert Sijtsma bakt de beste Friese lekkernijen.
Ontbijtkoek van Lucian Nanning
Bijna 100 jaar bakkerservaring. Neem een kijkje in de Bakkerij van Lucian.
Roggebrood van Marten Boonstra
Vanaf zijn 17e werkt Marten al in de bakkerij van zijn ouders. Hij voert zijn werk met enorm veel passie uit.
Brood van Roeland Huiskes
Roeland is een echte Twentse ambachtelijke bakker. In zijn producten proef je niet alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, maar ook bijna 80 jaar vakmanschap.
Bolussen van bakker Louis Heistek
Louis is bolusbakker, hij weet precies hoe je de lekkerste bolus bakt, maar dat mag ook wel na bijna 50 jaar werkervaring.
Kwarkbollen van Maurice
Maurice is bakker in hart en nieren en bakt voor GIJS kwarkbollen. Neem een kijkje in de Bakkerij in Oldenzaal.
Maak kennis met onze bakkers!
Hieronder hebben wij onze producenten uitgelicht. U kunt hier het verhaal achter, Geert, Roeland en Marten lezen.