Elke slager heeft zijn eigen specialiteit van worst tot gerookt spek.
André van Rhee
Slager André van Rhee uit het gelderse Uddel is de derde generatie uit een echte slagersfamilie.
Marco Rutten
Slager Marco Rutten, De worstjes zijn licht gerookt op beukenhout. In de speciale rijpingskamers mochten ze zo’n 5 weken op smaak komen.
Marcel Maas
Slager Marcel Maas maakt voor GIJS limburgse (snij) leverworsten.
Jolijn Bleijlevens
Jolijn staat al van kleins af aan in de slagerij waar ze de slagerskunsten van haar vader Alex afkeek.
Jack en Ben Keulen slager uit Hulsberg
Jacks vader was al slager en maakte zijn zoon enthousiast voor het vak. In 1983 nam Jack samen met zijn vrouw Tonny de slagerij van zijn vader in Hulsberg over, gelegen in het mooie Heuvelland van Zuid-Limburg. De slagerij is zijn lust en zijn leven.
Stephan Zwiers
Wat ruim 80 jaar geleden begonnen is als een lokale slagerij in Oss is uitgegroeid tot een ambachtelijke rokerij met landelijke bekendheid.
Paul Krekels
Paul is sinds jonge leeftijd kind aan huis bij slagerijen. Niet verwonderlijk gezien zijn vader en opa hem de liefde voor het vak van generatie op generatie hebben doorgegeven.
Meer weten over onze slagers?
Hieronder hebben wij onze producenten uitgelicht. U kunt hier het verhaal achter Jack en Ben, Wim en Stephan.